Litt om Anapiano

Her kan du lese om pianist Anastasiya Bazhenova og musikere hun samarbeider med.

Møt våre musikere

Anastasiya Bazhenova


Anastasiya er klassisk pianist bosatt i Drammen med masterdiplom i piano utøving fra Norges Musikkhøgskole. Hun har 10 års erfaring som konsertpianist og bryllupspianist i Norge. Hun har også jobbet som organist i 9 år og vet alt om musikk i bryllup. Hun jobber som pianolærer på Sandefjord kulturskole og er freelancepianist som spiller konserter både i Norge og utlandet.

Hun har vunnet en rekke internasjonale pianokonkurranser og er nå fast jurymedlem i  "Pulsar Music" musikkkonkurranser i Toronto (Canada). 

Tone Amundsen Stokland

Tone har studert fiolin i 6 år ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun har vikariert i symfoniorkestre i Stavanger, Trondheim og Oslo.

I mange år jobbet hun som Landsdelsmusiker i Narvik, og spilte der i strykekvartett, Nordnorsk kammerorkester og Nordkalotten symfoniorkester.

Tone har hatt et studieopphold ved Liszt Akademiet i Budapest og jobber nå som kulturskolelærer i Larvik, samt Thor Heyerdahl videregående skole, spiller i Vestfold symfoniorkester, og tar oppdrag som freelancefiolinist på Østlandet. Tone er bosatt i Sandefjord.

Tone og Anastasiya har spilt mye sammen i bryllup, begravelser og konserter.